maanantai 5. tammikuuta 2009

Huomenna

Rakas Minä.

Tiedän ettei tätä ole helppo niellä, mutta jatka, anna Anteeksi, tänä vuonna.
Ei, ei sinun tarvitse unohtaa, et pystyisikään, tiedän. Pyri olemaan onnellinen, ilman katkeruutta heitä kohtaan. Nauti, että olet siinä. Hengitä.

Katsot parvekkeelta. Maisemaa jonka voisi kehystää.
Kävele. Tutki ojat, kerää käpyjä. Mielikuvissasi laitat ne niiden patjan alle. Ruusunpiikkejä tyynyliinalla. Tunkeutuvat posken ihoon neuloina.
Katso vähemmän asiaohjelmia, jotka kertovat sinunlaisista, niistä tulee paha mieli. Valehtelevat. Tai luulevat pelastaa lapsen, jolla ei ole tulevaisuutta omien vanhempiensa kanssa. Kyllä tiedetään, ettei se niin mene. Ei ketään voi pelastaa. Kaunis ajatus, vähän ylimielinen. Eivät ne sitä saa irti sinusta. Se tulee eteen joka kerta. Se on osa sinua. Meitä. Katso uutiset ja mainoskatkot. Sopivaa höttöä.
Syö hattaraa huvipuistossa. Käy pulkkamäessä. Juokse niin lujaa, että hengästyt. Muista venytellä. Muutakin kuin äärirajojasi töissä. Ylitä tai yllätä itsesi. Anna aikaa. Muista sanoa, että Rakastat. Halaa. Kirjoita. Sano se suoraan. Lue kirjoja tai lehtiä. Löydä jotain tärkeää iltapäivisin. Kastele kukat. Syö. Älä vihaa. Katso etäämälle. Laula radiosta tulevia huonoja kappaleita. Käy nukkumaan ilman riitoja. Herää ajoissa. Käytä bussia.

Lupaan yrittää antaa anteeksi. Lupaan yrittää olla onnelinen. Lupaan elää.

Ei kommentteja: